A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Вечір зустрічі випускників у Нововодянській школі

Дата: 03.02.2020 16:02
Кількість переглядів: 446

2 лютого 2020 року в першу суботу лютого знову  зібралися у стінах КЗ «Нововодянська ЗОШ І – ІІІ ступенів» випускники минулих років. Це свято усмішок, добрих спогадів та приємних зустрічей.

Зібралося 90 випускників, але особливу увагу приділяли тим, хто закінчив школу 10, 15, 20, 30 і 35 років.   Ми дуже вдячні всім, хто полишив усі свої справи, ненадовго забув про повсякденні турботи і  примчався  на зустріч з дитинством.

У житті так заведено, що в приємні моменти час летить непомітно. Настільки ж швидко пролетіли і шкільні роки, але школа залишиться у серцях на все життя.

 На початку вечора гостей привітали учасники танцювального колективу «Барвінок» щемливим танцем «За лісами, горами…». Із вітальним словом до присутніх звернулася директор школи Лисенко Тетяна Олександрівна з побажанням не забувати рідних стін та частіше приходити в гості.

Далі розігрів гостей сучасний танець у виконанні учнів 2 класу. Пісні «Вчителька доля» та «Зашуми, великий зале» у виконанні учениць 7, 8 та 9 класів нікого не залишили байдужими. Випускники теж не сиділи без діла. Ті, хто закінчили школу 10 років тому, співали пісню, 20 років назад – грецький танець «Сіртакі», 30 років назад – розігрували казочку в ролях «Колобок». Але найкумеднішим номером програми виявилася сценка 11 класу про хлопчика, яка закінчив школу тільки після 15 років навчання, бо його постійно залишали у 8 класі за неуспішність. Із великим задоволенням подивилися всі присутні відеопрезентацію з фотографіями свого шкільного життя, пригадали свої пустощі та цікаві історії.

Отож, свято пройшло весело, душевно та невимушено.

Хочеться побажати всім випускникам нашої школи, аби не заростала життєва стежка до школи споришем. Нехай життєві шторми і урагани не збивають вас із ніг, не вирощують у ваших серцях зерна чорної безнадії. Знайте, що у рідній школі ви завжди бажані гості.

З повагою

заступник директора з виховної роботи

 Іванна Хорошевська

                                                                                  Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь