A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Турнір з сімейного міні-футболу

Дата: 02.02.2020 21:57
Кількість переглядів: 608

Вже стало традицією, щорічно на початку лютого проводити турнір з сімейного міні-футболу присвяченого  до  дня  визволення села. Так було і цього року. 02 лютого в спортивному залі Водянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. №1 ім. Ф.О.Окатенка  пройшов турнір з сімейного футболу. В турнірі прийняло участь 8 сімейних команд, які були розділені на дві підгрупи. До першої підгрупи увійшли команди родин: Косинського В., Окатенка Я., Пригоди В., Концура В.  До другої підгрупи: родини Ананьєва Є., Майбороди С., Романюка Р., та  Ященка А.

Відкриваючи турнір голова сільської ради Сергій  Єрмаков відзначив важливість проведення таких заходів, їх патріотично-виховне значення для молодого покоління, непорушність військових традицій і пам’яті про тих, хто віддав життя виконуючи військовий обов’язок. Спортсменам і присутнім в залі вболівальникам побажав удачі в спорті та в житті, здоров’я, мирного неба.

До слів привітання приєднався організатор турніру Олександр Жовнаренко, який побажав учасникам гарного настрою, оптимізму та впевненості в перемозі, а усім глядачам отримати масу позитивних емоцій і нових вражень.

По завершенні церемонії відкриття стартували міні-футбольні протистояння, які проходили дуже жваво та емоційно. 

Після всіх проведених ігор до півфіналу вийшли чотири команди. Це сім’ї Косинського  В., Окатенка Я., Майбороди С., та Ананьєва Є. За вихід у фінал в першій півфінальній грі зустрілися команди Ананьєва Є . та Косинського В. Основний час закінчився з рахунком  2:2 і серія пенальті визначила першого фіналіста – це родина Косинських. У другій півфінальній грі сильнішими була родина Окатенка Я., яка переграла команду Майбороди С. з рахунком 7:4.  Третє місце посіла команда Ананьєва Є. За перше місце вийшли поборотися найсильніші команди турніру Косинського В. і Окатенка  Я.  Перший тайм закінчився з рахунком 1:1, в другому тайми команди обмінялися голами і рахунок став 2:2, але на останній хвилині другого тайму команда Косинського В. забиває гол у ворота суперника і рахунок 3:2. Перемога у сильніших.

По завершенню турніру сільський голова С.Єрмаков вручив переможцю турніру родині  Косинського В. кубок,  грамоту і грошову премію, за ІІ місце Окатенку Я. грамоту і грошову премію, за ІІІ місце Ананьєву Є. грамоту і грошову премію. Також і команда Майбороди С. отримала грошову премію за волю до перемоги.

 І одразу хочеться зазначити, підводячи підсумки цього сімейного заходу, що ідея проведення в селі  ще одного сімейного турніру  стовідсотково себе виправдовує  і абсолютно всі учасники зійшлися в думці про те, що потрібно розширити діапазон змагань . Поряд з тим , що в селі вже багато років проводяться змагання з сімейного волейболу і футболу , було б добре відновити і змагання  з настільного тенісу, таке починання треба продовжувати, щоб в селі, славному на свої спортивні традиції, на один актуальний та корисний традиційний захід стало більше.

Велика подяка організатору  турніру Олександру Жовнаренку , голові сільської ради Сергію Єрмакову за фінансову підтримку та директору школи Віталію Чорному  за надання спортивної зали для проведення змагань.

Микола Ященко

Більше фото тут>>>>>>


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь