A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Кубок школи

Дата: 20.12.2019 17:59
Кількість переглядів: 474

7 грудня 2019 року в спортивному залі Водянської ЗОШ №2 проходили міжрайонні змагання з волейболу серед чоловіків «Кубок школи».
           В них приймали участь 5 команд: з м.Єнергодар, В-Білозірка,м.К-Дніпровська,учні Водянської ЗОШ №2 та команда Водянської ОТГ.
            На відкритті змагань з привітальним словом виступив директор Водянської ЗОШ №2 Зубко Валерій Григорович,який привітав учасників змагань з «Днем Збройних сил України» і побажав перемоги найсильнішим.
                Далі з регламентом змагань виступив директор Водянського центру фізичного здоровя населення «Спорт для всіх» Левченко Сергій Васильович,який ознайомив учасників змагань з календарем змагань. Ігри проходили по коловій системі.
                  Першими грали команди В-Білозерка і школярі Водянської ЗОШ «2. Була дуже цікава і нервова гра. Першу партію виграли волейболісти В-Білозерки 25-17. Другу партію виграли школярі 25-20.Ну а третя партія була дуже складна ,могли перемогти як одні так і другі.Але опит своє взяв. І з рахунком 18-16 перемогли спортсмени з В-Білозірки. Загальний рахунок 2-1 на їх користь.
Другу гру грали волейболісти м.Камянки і Водянської ОТГ. З рахунком 2-0 перемогли водянці.
Третя гра між командами з м. Єнергодар та школярами Водянської ЗОШ №2 закінчилася з рахунком 2-0 на користь волейборлістів з м.Єнергодар.
Четверта гра між командами В-Білозірки та м.Камянки закінчилась з рахунком 2-0 на користь волейболістів з В-Білозірки.
Пята гра між командами Водянської ОТГ і школярами закінчилася з рахунком 2-0 на користь волейболістів Водянської ОТГ.
Шоста гра Єнергодар-Камянка.Рахунок 2-0 на користь волейболістів з Єнергодара.
Сьома гра Водянська ОТГ- В-Білозірка. Рахунок 2-0 на користь Водянської ОТГ.
Після семи ігор, явними фаворитами цих змагань були команди:м.Єнергодар, В-Білозірки та Водянська ОТГ,які не програли жодної гри.
Восьма гра. Єнергодар – В-Білозірка.Першу партію виграли волейболісти В-Білозірки 25-22. Другу партію виграли волейболісти з м.Єнергодар 25-8. Третю партію на майстерності перемогли волейболісти з Єнергодару 15-12. Загальний рахунок 2-1 на їх користь.
Девята гра між командами з м.Камянки та школярами Водянської ЗОШ №2, була дуже цікава.Проявив все своє вміння та старання школярі Водянської ЗОШ №2 перемогли з рахунком 2-0.
І ось остання гра. Фінальна,між командами з м.Єнергодар та Водянської ОТГ,які до цього виграли всі свої зустрічі.
Першу партію перемогли волейболісти Водянської ОТГ 25-22. Другу партію виграли волейболісти з м.Єнергодар 25-20. Третю партію команди зіграли ясраво,емоційно,але проявив характер і наполегливість перемога дісталась волейболістам Водянської ОТГ 15-12.Загальний рахунок 2-1 на їх користь.
Церемонію нагородження проводили: голова Водянської сільської об єднаної територіальної громади Єрмаков Сергій Вікторович директор Водянської ЗОШ №2 Зубко Валерій Григорович та директор Водянського центру фізичного здоровя населення Левченко Сергій Васильович.
За пяте місце- грамотою, нагородили команду з м.К-Дніпровської.
За четверте місце – грамотою та грошовою премією Єрмаков Сергій Вікторович нагородив команду школярів Водянської ЗОШ №2, як перспективну молоду команду на турнірі.
За третє місце-медалями, грамотами та грошовою премією нагородили команду з В – Білозірки.
За друге місце-медалями, грамотами та грошовою премією нагородили команду з м.Энергодар.
Переиожців турніру «Кубок школи» волейболістів Водянської ОТГ нагородили- кубком,медалями,грамотами та грошовою премією.
Також були нагороджені, цінними подарунками, кращі гравці з кожної команди.
Волейболісти та організатори турніру висловлюють подяку в проведені турніру-голові Водянської сільської обеднаної територіальної громади Єрмакову Сергію Вікторовичу, директору обласного центру фізичного здоровя населення «Спорт для всіх» Рибченку О.В., приватним підприємцям Сущенку О.,та Папояну В.
Честь Водянської ОТГ захищали: Сметана Олександр, Левченко Олександр Єрмаков Микола,Розенцев Ігор,Єрмаков Віктор,Гончаренко Олександр,Піскоха Іван,Панов Сергій,тренер команди Левченко С.В.
Водянці молодці!!!!
Так тримати!!

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь