A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Тиждень математики в КЗ «Дніпровська ЗОШ № 2» Водянської сільської ради

Дата: 20.12.2019 17:01
Кількість переглядів: 441

З 16 по 20 грудня 2019 року у Дніпровській ЗОШ №2 проходив Тиждень математики. Під час якого були проведені різноманітні ігри, конкурси, змагання, в яких взяли участь учнів 5-11 класів.

Розпочався Тиждень урочистою лінійкою. Учні школи активно долучилися до участі в предметному тижні. Для учнів 5-6 класів був проведений конкурс малюнків на тему «Математика мій друг», а учні 7-11 класів активно виготовляли математичні стіннівки з логічними задачами.

17 грудня вчителем математики Мірзахметовою  В.М. для учнів  9 класу був проведений  брейн-ринг «Математична кав’ярня», метою проведення якого було сприяння розвитку пізнавальних здібностей  учнів, розвитку інтуїції, кмітливості, ерудиції. Клас було поділено на дві команди: «Архімеди» та «2+2». Змагання складалися  з 6-ти турів – математичного меню: «Салат «Математичний єралаш»», «Математична уха», «Рагу з логічної кмітливості з гострим присмаком уваги і мислення», «Пиріг «Скороспілки»», «Мезим», «Компот із загадок». Із поставленими завданнями діти впоралися впевнено відповідали на запитання, були активними. В результаті перемогу здобула команда «Архімеди».

         18 грудня вчителем математики Колосовою Г.О. було проведено інтелектуально-пізнавальне змагання «Битва титанів» між учнями 10 та 11 класів. Під час якого діти не тільки відповідали на запитання та розв’язували цікаві завдання, а й показали, що володіють почуттям гумору, вміють підтримувати один одного, виявляють вміння знайти  розв’язання  до складних логічних завдань. Змагання складалося з 5-ти етапів: «Привітання», «Розминка», «Дай, Боже, пам'яті!», «Завали суперника», «Разом ми сила». З незначним відривом перемогу здобула команда 11 класу «Фіксики»

         20 грудня на підсумковій лінійці були підведені підсумки Тижня математики, переможці конкурсів і змагань були нагороджені грамотами і подяками.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь