A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Завітайте до нас ще. Ми чекаємо з радістю вас!

Дата: 02.12.2019 19:28
Кількість переглядів: 470

       Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити, розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ.

До Дніпровської сільської бібліотеки  завітали вихованці дитячого садочка «Веселка»  (вихователь Невзорова Сніжана Павлівна ), де їж гостинно зустрічала бібліотекар Половкова Ірина Аполлінаріївна. Мета екскурсії полягала у розвитку інтересу дітей до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги, а найголовніше – викликати бажання стати активними читачами.

Перше знайомство з бібліотекою перетворилось на справжнє свято. Маленькі відвідувачі жваво цікавились книжками та журналами, слухали розповідь бібліотекаря про книги. Кожна книга це результат праці великого колективу і її треба берегти, щоб вона жила довго-довго, щоб її могли прочитати багато дітей. У кожної книги є своя точна адреса “кімната” і навіть місце. Коли книга іде в гості до читачів, місце її вільне. Повернувшись “додому” – в бібліотеку, вона знову стає на своє місце.

Завдяки  екскурсії діти зрозуміли, що треба навчатись читати, бо їх чекають книги в бібліотеці,  які відкривають їм шлях до пізнання світу.

      І нехай, це було тільки перше знайомство з бібліотекою, але воно пройшло в теплій, дружній атмосфері. Закінчилась екскурсія побажанням бібліотекарів: «Завітайте до нас ще. Ми чекаємо з радістю вас!»

Микола Ященко


Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь