A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

В селі Заповітне відкрився Медичний Центр

Дата: 14.11.2019 20:33
Кількість переглядів: 705

14 листопада 2019 року відбулося урочисте відкриття медичного центру в с. Заповітне Водянської сільської ради Камянсько-Дніпровського району. Медичний центр був створений за сприянням генерального директора ПАТ «Племзавод «Степной» Волкова Анатолія Анатолійовича.

         Ідея створення такого проекту виникла давно. Для її втілення було докладено чимало зусиль, адже треба продумати оптимальну структуру закладу, джерела його фінансування, розробити проектну документацію, провести ремонтні роботи.Лікарі й адміністрація центру підготувалися до свята і зробили все, щоби цей день залишив лише приємні спогади у наших маленьких та дорослих гостей. В своїй промові Анатолій Волков зазначив:- Медичний Центр в Заповітному має концепцію амбулаторної сімейної медицини з акцентом на актуальне обладнання, а також на сучасні методики діагностики та лікування. Медичний центр призначений для надання послуг клієнтам, які проживають і працюють в с. Заповітне, а також і для всіх бажаючих. У медичному центрі  функціонуватиме палата тимчасового перебування пацієнтів та маніпуляційний кабінет, кабінет дитячого лікаря, кабінет сімейного лікаря, процедурний кабінет та стоматологічний кабінет. Також на першому поверсі розташований центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

        З привітальним словом виступив керівник КЗ «Теріторіальне медичне об’єднання "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Запорізької обласної ради Костянтин Малашенко. Він зазначив:-  Робота «швидкої допомоги» – непроста і особливо відповідальна. Вона вимагає від медика швидкості реагування, впевненості, рішучості, особливої людяності . У будь-який час доби, при будь-якій погоді ці люди в білих халатах поспішають на допомогу, рятують здоров'я і життя людини, і тому, в селі, яке розташоване найдальше потрібен центр швидкої допомоги.

           Також до слів привітання долучилися голова Водянської об’єднаної територіальної громади Сергій Єрмаков та перший заступник голови Кам’янсько-Дніпровської райдержадміністрації Ірина Зикова. Вони побажали медикам вдачних пацієнтів, спритно і вправно справлятися зі своєю роботою, перемагати будь-який діагноз і усувати будь-яку хворобу, а мешканцям села як найрідше приходити до центру і не хворіти.

              Після церемонії  для всіх присутніх відбулася захоплююча екскурсія - знайомство з медичним центром, його можливостями та напрямками роботи. Гості поспілкувалися з лікарями та співробітниками центру, оглянули сучасну медичну техніку. Багато хто з них відзначили  гарний дизайн.

Микола Ященко

 


Більше фото тут>>>>>>>>>

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь