A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

«Покровський ярмарок» в с. Водяне

Дата: 12.10.2019 22:06
Кількість переглядів: 437

Напередодні  Дня захисника, Дня Українського козацтва та Дня Покрови Пресвятої Богородиці  у Водянській  загальноосвітній школі І-ІІІ  ступенів № 1 ім. Ф.О.Окатенка відбувся «Покровський ярмарок». Ініціатором проведення “Покровського ярмарку” став  культурно- просвітницький центр Водянської сільської  ради.  

       Прийняти участь у заході  були запрошенні колективи  ДНЗ «Сонечко» , колектив Водянської ЗОШ №1 та працівники культурно-просвітницького центру. 

11 жовтня  батьки вихованців ДНЗ «Сонечко» та  учні    1 - 11-х класів долучилися до корисної та смачної справи та разом з батьками здивували всіх присутніх своїми неперевершеними кулінарними шедеврами: готували пироги, тістечка, печиво, композиції з овочів і фруктів , різноманітні желе,  тощо.

         На ярмарку  покупцями були не тільки учні та вчителі, а й батьки та гості заходу, яких теж не забули запросити. Ярмарку відвідали працівники  Комунального комерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги», відділу освіти, молоді та спорту, виконавчого апарату Водянської сільської ради та інші. Всі виручені кошти від продажу на ярмарку  підуть на благодійність.  Проведення таких заходів гуртує учнів, допомагає осмислити рідні звичаї та об’єднує дітей заради спільної мети.

       Для відвідувачів культурно-розважального заходу святкової атмосфери додали колективи дитячого садочку «Сонечко», учні Водянської ЗОШ №1 та НФК «Джерело», які підготували  концертну програму. Дійство сподобалось усім, задоволення від участі отримав кожен без вийнятку.

Микола Ященко

Фото без опису

Більше фото тут>>>>>


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь