A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

День шкільного самоврядування

Дата: 05.10.2019 21:21
Кількість переглядів: 417

Роль учнівського самоврядування набуває неабиякого значення в сучасному суспільстві, яке досить стрімко розвивається. Навчитися жити і працювати в умовах демократії - вимога часу. Безперечно, навички управління суспільством стануть надбанням людини. Вміння управляти - талант, який треба розвивати. Можливості зробити це в нас є.
         04 жовтня 2019 року у Водянській загальноосвітній школі І-ІІІ ст.№1 ім. Ф.О.Окатенка  відбувся день учнівського самоврядування. Захід проводився з метою пропагування серед учнівської молоді основних засад шкільного  самоврядування, формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління - майбутнього нації.
       У дні учнівського самоврядування взяли участь учні 11-го класу і декілька учнів 10 класу .  Старшокласники  мали можливість попробувати себе в ролі педагога, зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем.

Робочий день розпочався з апаратної наради. Директор школи Чорний Віталій Дмитрович привітав  старшокласників із днем учнівського  самоврядування та побажав лідерам успіхів. Апаратну нараду продовжив Романюк Ростислав, який виконував відповідно до визначених повноважень функціональні обов'язки  директора школи.  Ростислав  ознайомив представників учнівського самоврядування із планом дня самоврядування. Обовязки заступника директора з навчально- виховної роботи виконувала Волкова Даря, а заступником директора з виховної роботи був Гах Андрій.
        Весь навчальний процес школи в цей день проходив під чітким контролем дублерів адміністрації школи.  І для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням. Самостійно складали конспекти уроків, підбирали цікавий матеріал. Отже, «майбутні вчителі» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків.
      Усі з великим нетерпінням чекали  цього дня та хвилювалися. Але, як потім з’ясувалося, хвилюватися було нічого. Учні 1-10 класів були задоволені. Уроки сподобалися, бо  все проходило цікаво і захоплююче. Учні отримали задоволення ще й від того, що їхні знання були оцінені високими балами.

Завершився день самоврядування в школі підсумковою нарадою керівників та лідерів учнівського самоврядування, під час якої старшокласники поділилися враженнями про захід, обговорили результати своєї діяльності. Досягнення цього дня стали безцінним досвідом, залишивши в нашій пам'яті незабутні враження і спогади на все життя.

      А по завершені учні школи привітали педагогів з днем вчителя і підготували концерт.

Микола Ященко


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь