A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Учитель – це не професія, учитель – це покликання.

Дата: 04.10.2019 20:00
Кількість переглядів: 676

Усе найтепліше, наймудріше та найяскравіше вміщено в  учительській професії. Тому вона і почесна, і відповідальна, бо вчитель формує людину, громадянина нашої країни.

Саме напередодні святкування Дня вчителя, 03 жовтня 2019 року  відбулися урочистості з нагоди професійного свята освітян, де зібралися педагогічні колективи шкіл та  дошкільних навчальних закладів громади.

        Зі словами привітання до вчителів і усіх присутніх у залі звернулися голова Водянської об’єднаної територіальної громади Сергій Єрмаков, який подякував освітянам за самовіддану працю, терпіння і вірність учительському обов’язку. За високий професіоналізм, активне впровадження нових форм, методів навчання, виховання учнівської молоді та з нагоди Дня працівників освіти Почесними грамотами та Подяками було нагороджено кращих педагогів громади . З 2018 року у Водянській об’єднаній територіальній громаді було засновано нагородження щорічною премією двох найкращих педагогів громади. За підсумками 2018-2019 навчального року, за особливі успіхи у здійсненні навчання і виховання учнів , підвищенні якості освіти , успіхи в навчанні обдарованих дітей отримали премії та нагороджені дипломами Рукобратська Людмила Василівна – вчитель української мови та літератури Водянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. №2 і Піскоха Світлана Дмитрівна – вчитель початкових класів Нововодянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст..

        Із професійним святом привітала освітян громади начальник відділу освіти, молоді та спорту Водянської сільської ради Ірина Іваніщак, яка висловила сердечну вдячність педагогам за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і до рідного краю, за самовіддане служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, добро і щедрість душі. За традицією, у цей святковий день дипломами та грамотами відділу освіти, молоді та спорту Водянської сільської ради, за професіоналізм й майстерність , підготовку та залучення молоді до участі у різноманітних конкурсах та змаганнях, організацію  відпочинку дітей  влітку у пришкільних таборах були нагороджені: Ященко О.В., Лагода О.М., Гаврилюк О.М., Хорошевська І.І., Зубко І.В., Живогляд І.О.,Левченко С.В., Жуков О.Л., Сімакова Т.Л.,  Найченко Х.О. За професіоналізм та організаторський талант, грамотами відділу освіти, молоді та спорту були нагородженні заступники директорів з навчально-виховної роботи  Буряк А.А., Лаврухіна О.Л., Івахіна К.В. За участь у конкурсі «Учитель року» нагроджені: Буряк О.І., Насруллаєва Р.С., Концур С.В., Вовк О.В. За підготовку молоді до участі у Всеукраїнських конкурсах та фестивалях, переможців обласних турів грамотами відділу освіти були нагородженні:Сідельникова С.В., Гринцова Г.А., Сідельникова Д.М., Ященко Л.М., Каряка О.М.

       До святкових вітань приєднався Сергій Танько, начальник відділу освіти, молоді та спорту Кам’янсько-Дніпровської райдержадміністрації. Він побажав освітянам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, відчуття повноти і неповторності життя, невичерпних творчих сил, натхнення та великих успіхів у шляхетній і почесній праці.

       Слова вдячності звучали від заступника  голови  районної  організації профспілки працівників освіти Миколи Ященка  і  для вчителів ветеранів педагогічної праці, які понад 40 років працюють на освітянській ниві і передають свій досвід молодому поколінню. Грамотами  і грошовими  винагородами  були нагороджені: Романюк Н.П., Албул Л.П., Сахненко В.М., Чорна Г.І., Ястребова Л.П.,Лимаренко К.Я., Малий В.Ф.,Коваленко Т.Г., Броннікова Г.І.

        Директор Водянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. №1 ім. Ф.О.Окатенка Віталій Чорний отримав диплом від  голови сільської ради Сергія Єрмакова, як найкращий навчальний заклад громади за результатами рейтингу шкіл області, а начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Іваніщак, отримала диплом за вагомий внесок в розвиток освіти  Водянської ОТГ. 

        Висловлюємо велику вдячність всім артистам за чудовий концерт. Привітати освітян при йшли: танцювальний колектив Нововодянської ЗОШ, вихованці дитячого садочку «Сонечко», ансамбль «Каде Драйв», Світлана Слюсар та Олександр Гордієнко, НФК «Джерело». А після концерту всі вчителів та гості  були запрошені на фуршет.

Микола Ященко

Фото без описуБільше фото тут>>>>>>>

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь