A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Вони заслуговують на нашу повагу

Дата: 01.10.2019 21:44
Кількість переглядів: 510

Літній вік людини- зовсім не означає, що він вже на багато що не здатний, як раз навпаки, то що може літня людина, рідко здатний зробити більш молодий і мова зовсім не про сили і енергію, яка властива молодому поколінню, але про досвід і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості і толерантності, яка присутня в достатку у більшості літніх людей.

           1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку — свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. День літньої людини — це чисте і світле свято. Свято наших батьків, бабусь та дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов і повагу.

              У цей день світ говорить про все зроблене щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них прийнятних умов життя, про невирішене у цій сфері.

Цей день — не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, зв’язку та розуміння поколінь.

Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років. Поки ми молоді, старість вбачається нам такою далекою і навіть неможливою. Нам здається, що ми завжди будемо молоді, але… Роки минають швидко і в якусь мить людина починає розуміти, що вона поповнює ряди літніх людей.

01 жовтня 2019 року  в селі Водяне відбувся урочистий захід  до Міжнародного дня людей похилого віку . До банкетного залу приватного підприємця Артура Хачатурова були запрошені  ветерани праці , представники старшого покоління. З вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова Сергій Єрмаков:- Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління! Прийміть найщиріші привітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.
Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам, старшим мешканцям за вклад у розвиток
Водянської  громади, за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.
Ви достойно виховували дітей, а сьогодні передаєте свій досвід внукам та правнукам. Ви завжди вірили в кращі часи і вчили нас цьому ж. Приємно, що багато із Вас веде активний спосіб життя. Ви берете участь в патріотичному вихованні молоді, займаєтесь мистецтвом та творчістю.
В цей день, ми низько схиляємо перед Вами голову. Нехай завжди Вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, внуки та правнуки і нехай ніщо не засмучує ваші будні. Міцного здоров`я Вам, довгих років життя, сердечного тепла, любові та душевного спокою!

           До теплих слів привітання долучилися голова ветеранської організації  Водянської ОТГ Володимир Гальчинський та голова ветеранської організації с. Водяне  Микола Мендрик. З їх уст пролунали такі слова вдячності: - Ви мудрі і багаті літами, маєте неоціненний життєвий і професійний досвід. Міста і села, заводи і фабрики, заклади освіти і медицини, сквери і парки – все це результат вашої невтомної праці. В усьому, до чого доторкнулися ваші руки, залишилась часточка вашої душі, ви щедро ділитися своїм невичерпним досвідом з молодим поколінням. Шана і повага вам за це.

      Дорогі наші! Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я  і довгих років життя. Нехай ваші діти будуть гордістю, а онуки - великою радістю. Нехай ваша «золота осінь» буде щасливою, а кожен день щедрим на людську вдячність, ранки - сонячними і добрими, вечори в родинному колі – теплими і затишними.

       Для гостей цього заходу був організований чудовий концерт. Ветеранів праці прийшли привітати НФК «Джерело» та колектив «Надвечір’я». У виконані Валентини Селезньової, Валерія Ярмака та Олександра Гордієнка пролунало багато сучасних і старих пісень, які з радістю підспівували присутні в залі. Завершилося свято святковим обідом. Хочеться сказати слова вдячності приватному підприємцю Артуру Хачатурова за надання банкетного залу та приготування обіду.

Зі святом Вас ветерани праці!

Микола Ященко

 


 

Більше фото тут>>>>>>>

https://www.facebook.com/nikolaj.yaschenko/videos/pcb.2507683015984415/2509574679128582/?type


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь