A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Крок з дитинства в майбутнє

Дата: 02.09.2019 15:29
Кількість переглядів: 479

        Промайнуло веселе літо і настала осінь — пора навчання. Діти йдуть до школи, щоб знову сісти за шкільні парти і здобувати знання. Школярі стають старші на рік, а для цьогорічних першачків і одинадцятикласників 2 вересня 2019 року — особлива подія. Для малюків з дитсадочка відбувається все вперше — перший клас, перша вчителька, Букварик, перша парта, перші шкільні будні. А для учнів одинадцятого класу цей навчальний рік — останній у шкільному житті, вони — майбутні випускники 2020 року.

       2 вересня  пролунав перший дзвоник у Водянській  загальноосвітній школі I-III ступенів №1 ім. Ф.О.Окатенка, на якому директор школи Віталій Чорний  привітав всіх присутніх із початком нового навчального року, побажав міцного здоров’я та успіхів у навчанні, а також наголосив, що у цьому навчальному році школа приймає два перших класи, в яких буде навчатися 51 учень. Також Віталій Дмитрович  подякував педагогічному колективу, батькам за хорошу підготовку закладу до нового навчального року.

           Багато теплих і щирих слів було сказано цього дня учнями 11 класу, для яких це останній перший дзвоник! Звучали слова вдячності рідним вчителям. Все ж головними героями лінійки були першокласники. На подвір’ї школи вони були схвильованими, але поряд їх підтримували батьки. Вони сьогодні невпевнено переступили через поріг школи, сіли за парту і пішли на перший свій урок, який запам’ятають на все життя. Особливої врочистості святу додав виступ першокласників. За промовами маленьких школяриків уважно стежили старшокласники, але особливо хвилювались батьки, дідусі та бабусі.

             Також багато учнів нашої школи протягом літа приймали активну участь у змаганнях з різних видів спорту на районному та обласному рівні і здобули багато перемог. Грамотами і кубком були відзначенні волейболісти молодшої та старшої групи, Папаян Рафаель – за І місце з боксу, Аліна Недавня – ІІІ місце з вільної боротьби, Комишна  Юлія- з гімнастики, Пригода Анна – з плавання, Піддубний Олексій і Лисак Сергій – з вільної боротьби.

           І ось наступила урочиста мить – учень випускного класу Андрій Гах та новачок у “країні знань” Шестопалова Кіра дають перший дзвінок. Новий навчальний рік розпочався...

З новим навчальним роком! З новими успіхами і досягненнями! 

Микола Ященко

Більше фото тут>>>>>>


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь