A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Зорепад шкільних років

Дата: 28.06.2019 22:17
Кількість переглядів: 551


        Ось і настав цей надзвичайний день. День святковий, радісний, веселий і сумний водночас. День розставання зі школою, рідними, затишними стінами, гомінкими коридорами, щирими друзями, добрими наставниками, люблячими батьками, рідною домівкою. Тільки вчора останніми акордами шкільної симфонії відлунали іспити ЗНО. Залишились позаду і казково незвіданий світ пізнання, і щире спілкування, і до болю знайома мелодія останнього шкільного дзвоника. Все це – позаду. А попереду самостійне життя. Радісно розправляти крила і боляче лишати такі рідні місця, де пролетіло 17 трепетних, неповторних літ. 

     У цей надзвичайний і урочистий момент прощається з рідною школою 44 випускника Водянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1 ім. Ф.О.Окатенка. Вчителі передали свої знання випускникам, вклали в кожного часточку свого серця, допомогли знайти своє місце в житті. Хай же воно буде сповнене радістю, щастям, творчою працею. Досягти цього буде нелегко, адже від сьогодні кожен піде своїм власним шляхом, не оглядаючись, не чекаючи підказок, кожному доведеться самостійно шукати відповіді на безліч запитань. І, щоб старт у самостійне життя був значно легшим, щоб починався він з приємних спогадів про останній шкільний бал, ми зібрались сьогодні на цьому шкільному подвір’ї.

 

      З привітальним словом виступив директор  школи Віталій Дмитрович Чорний:- Дорогі випускники! Запамятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівань. До вітань директора приєднються батьки. Зворушливі і щирі виступи прозвучали від перших вчителів Коваленко Тетяни Григорівни та Дорошенко Лариси Миколаївни.

      Заступник директора з навчально-виховної роботи Буряк Анна Анатоліївна зачитує наказ про випуск учнів із школи, а директор школи Віталій Дмитрович Чорний вручає атестати.  Один за одним одержують документи про освіту випускники – молоді, вродливі, талановиті. Більшість із них уже виявили себе в навчанні, художній самодіяльнос­ті, спорті.

       Також линули гарні слова класних керівників Ященко Ангеліни Геннадіївни та Буряк Олени Іванівни, які бажали щасливого майбутнього своїм вихованцям.  Вишукано-зворушливі слова привітань та побажань, іскрометний гумор, спогади про минулі роки, життєрадісна й запальна музика – усе це закрутилося у вирі пам’ятного всім шкільного вальсу.

        На святі були підведені підсумки роботи школи за рік. Учні, які брали участь у шкільних, районних,обласних конкурсах, змаганнях та олімпаадах і посіли призові місця були нагороджені грамотами.

          Хвилюючим був цей день не лише у дітей. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Відчували, як шалено бється серце,а то і зовсім десь зникав його стукіт, бо у вирій життя полетять їх пташенята. За давньою традицією, благословили в дорогу. Доброї вам долі, світлих мрій, рівної дороги в дорослому житті, дорогі випускники 2019 року!!!

Микола Ященко

Фото без опису

Фото без описуФото без описуБільше фото тут>>>>>>


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь