A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Привітали медиків з професійним святом

Дата: 14.06.2019 16:00
Кількість переглядів: 479

       У третю неділю червня  відзначається  День медичного працівника. Напередодні свята працівників медичної сфери комунального комерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Водянської сільської ради Кам'янсько-Дніпровського району Запорізької області  привітав народний фольклорний колектив «Джерело. У своєму вітальному слові керівник НФК «Джерело» Любов Мироненко зазначила: - «На передодні Вашого професійного свята – Дня медичного працівника хочу висловити щиру подяку за Вашу працю. Щоденно ви покликані виконувати нелегку і почесну місію: дбати про найдорожче – життя і здоров’я людей. Роль медичного працівника в нашому суспільстві завжди була, є і буде важливою й необхідною. І кожен із вас розуміє: здоров’я людей залежить від професійності, порядності й душевної доброти медика. Здоров’я — це не лише благо та щастя кожного, а й безцінне суспільне надбання. Тому від працівників медичної галузі, окрім зцілення, очікують уваги, тепла і терпіння.»

      Керівник Центру ПМСД Любов Колпак від імені всього колективу подякувала  Любові Мироненко та колективу «Джерело» за теплі слова, які прозвучали  в їхню адресу з нагоди свята та за чудовий концерт, який підготував колектив «Джерело». І ще Любов Колпак зазначила : - У цьому році привід для святкування є: створені належні умови для медиків та пацієнтів, сформований персонал, підтримка з боку сільської ради , вдячність водянців.

     Вітаємо колектив комунального комерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Водянської сільської ради ще раз зі святом і бажаємо Вам великого людського щастя, доброго здоров’я, благополуччя і затишку в родинах, мирного неба, професійних успіхів і людської шани. Нехай здійснюються задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з Вами!

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь