A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Турнір з пляжного волейболу 2019

Дата: 02.06.2019 11:36
Кількість переглядів: 584

         01 червня 2019 року в селі Водяне на мальовничому узбережжі Каховського водосховища відбувся  турнір з пляжного волейболу , присвячений до Дня захисту дітей. В цьому році проходив вже другий за рахунком турнір, який був започаткований ще в минулому році, і ініціатором якого є Віктор Єрмаков. В 2018 році він разом з  спортсменами села та за підтримки голови сільської ради Сергія Єрмакова облаштували два майданчика для пляжного волейболу і провели перший турнір, в якому прийняли участь команди Водянської ОТГ і Камянсько-Дніпровської ОТГ. Але в цьому році географія учасників розширилася. На турнір, крім команд Водянської ОТГ і Кам’янсько-Дніпровської ОТГ,  прибули учасники з Веселівської ОТГ і команди Василівського району. В змаганнях приймали участь,  як чоловічі так жіночі команди. Всього було  13 команд, які були поділені на дві групи.

         Учасників команд привітали засновник турніру Віктор Єрмаков та директор сільського центру фізкультури і спорту Водянської ОТГ  КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради  Сергій Левченко: "Надзвичайно приємно проводити цей видовищний турнір на березі перлини України – Каховського водосховища. Дякую водянцям і кам’янцям, які зголосилися взяти участь у змаганнях. Особлива вдячність учасникам з м. Василівки і пгт. Веселе . Хочу відзначити, що всі учасники демонструють висококласну гру. Найперше, грайте в своє задоволення, і нехай переможе найсильніший!"

         Щедре сонце, лагідна морська прохолода, вибухові емоції, палкі вболівальники і нестримна жага перемоги – така атмосфера панувала на пляжі села. Протягом восьми годин точився бій між вправними волейболістами за звання найкращої команди. У результаті заповітне найпрестижніше перше місце виборола збірна Кам’янсько-Дніпровської ОТГ в складі (Колбасов Валерій і Яковлєв Кирило). На другій сходинці команда Водянської ОТГ (Єрмаков Віктор і Єрмаков Микола). ). І на почесній останній сходинці п’єдесталу, застрибнула в призову трійку також команда Водянської ОТГ (Покалюк Євген і Мовчан Олександр). Серед жінок почесне перше місце зайняла команда з м. Василівка (Бондаренко Анастасія і Крамаренко Валерія), друге місце команда Водянської ОТГ (Пономаренко Валерія і Гончаренко Віталіна) і третє місце команда Веселівської ОТГ.

        По завершенню турніру сільський голова Сергій Єрмаков привітав команди з перемогою і вручив їм грамоти , медалі і кубки. Але в свою чергу, голова сільської ради також отримав грамоту і кубок від  директора сільського центру фізкультури і спорту Водянської ОТГ  КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради  Сергія Левченка, за підтримку та  вагомий внесок в розвиток фізичної культури і спорту в об’єднаній територіальній громаді.

     Хочеться сказати слова подяки приватному підприємцю Хачатурову Артуру, який залюбки організував місце для відпочинку гостей, вболівальників, учасників турніру і пригощав смачним шашликом та прохолодними напоями.

Фото без описуБільше фото тут>>>>>>>

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь