A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Прощавай, рідна школо!

Дата: 31.05.2019 15:10
Кількість переглядів: 630

Усміхається весело травень,

Бо скінчилась навчальна пора,

І зібралась на дзвоник останній

Вся весела шкільна дітвора.

 

               Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Звісно, ви чутимете його мелодію ще багато-багато разів, приводячи до школи своїх дітей, а пізніше й онуків, але для вас, особисто для вас, він пролунає сьогодні востаннє. Минуть роки, але ви пам'ятайте і цей дзвінок, і рідну школу, і ваших вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих.

       По-особливому урочистий цей день і для ваших батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя, раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас. 

     31 травня  у школах нашого села  пролунав останній дзвінок. Цей день назавжди запам’ятається і для 44 випускників, які прийшли на свою останню шкільну лінійку у Водянську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №1 ім.Ф.О.Окатенка. Привітати школярів, вчителів, батьків із закінченням навчального року прийшли голова Водянської обєднаної територіальної громади Сергій Вікторович Єрмаков, юрист-консульт відділу освіти, молоді та спорту  Водянської сільської ради Олександра Олексіївна  Петренко.
      Першим з вітальним словом до учасників урочистого дійства звернувся директор школи Віталій Дмитрович Чорний. Він побажав випускникам, для яких цей день є особливо хвилюючим, зробити правильний вибір, обрати саме той вищий навчальний заклад і ту професію, яка буде до душі, допоможе реалізувати себе та стати успішним громадянином своєї держави. Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних районних олімпіад, конкурсів, а також вручені Похвальні листи учням  за відмінні успіхи у навчанні.

       Із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів сільський голова Сергій Єрмаков. Він привітав присутніх із завершенням навчального року, побажав гарного відпочинку учням, набратися яскравих, незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання, а випускникам -  не помилитися у виборі професії. Також Сергій Вікторович вручив почесні грамоти департаменту освіти і науки Запорізької обласної держадміністрації переможцям обласних конкурсів «Люби і знай свій рідний край» Степаненко Марії та «Писанковий рай» Ратєєву Матвію, а Лойко Марія учениця 9-Б класу отримала від сільського голови почесну грамоту та премію в розмірі 2000 грн. за перемогу в конкурсі «Об’єднаємося ж, брати мої».

      З привітальними словами до присутніх звернулася юрист-консульт відділу освіти, молоді та спорту Олександра Петренко, яка наголосила, що сьогоднішнє свято - радісне й сумне водночас, бо для учнів середнього шкільного віку воно символізує наближення канікул, але для випускників - це початок дорослого життя, завершення безтурботного дитинства. Олександра Олексіївна вручила грамоти відділу освіти, молоді та спорту учням і класам, які здобули перемоги в конкурсах «Козацький гарт», «Джура», «Олімпійське лелеченя» , «Інтелектуальний батл» та ДЮП. 

        До всіх привітань приєдналися і учні 1-х класів, які побажала випускникам щасливої дороги у дорослому житті. Потому випускники загадали бажання і пустили у небесну блакить повітряні кульки. Також вони виконали останній шкільний вальс.

 

        Після усіх привітань та нагороджень настав довгоочікуваний момент. Право дати останній дзвоник надали учням 11-го класу Дмитру Чорному та Шпаковій Дар’ї. Для випускників цей шкільний дзвінок пролунав востаннє, тож побажаємо їм успіхів у самостійному житті, а усім школярам – добре відпочити й набратись сил для здобуття нових знань.

 

Микола Ященко

Фото без описуФото без описуФото без опису

Більше фото тут>>>>>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь