A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Чиста громада-це комфортне життя! Це запорука твого майбуття.

Дата: 27.04.2019 15:37
Кількість переглядів: 610

  Люди на усіх континентах прибирають сміття і виставляють світлини у соціальних мережах, демонструючи, скільки мотлоху вони зібрали та як змінився вигляд місця, на якому вони працювали. У соціальних мережах стартувала навіть акція із прибирання сміття. Її суть полягає у тому, щоб очистити забруднену ділянку і викласти в інтернет фотографії місцини до її прибирання і після.

 

          Для  покращення стану навколишнього середовища громади та створення максимально комфортних місць відпочинку, напередодні великодніх та травневих свят у Водянській ОТГ провели акцію «Чиста громада-це комфортне життя! Це запорука твого майбуття» до якої долучилися всі небайдужі мешканці села. У Водянській ЗОШ №1 було проведено суботник під гаслом «Чиста школа-чиста вулиця – чиста громада». Учні, вчителі  та техпрацівники школи навели порядок на пришкільній території, висадили дерева, квіти, побілили бордюри. Також не забувають вихованці школи про пам’ятники, що знаходяться на території села. Працівники апарату сільської  ради  провели прибирання  від сміття та порості  територію біля будівлі сільської ради та в парку, побілили дерева, висадили квіти.  Також до акції долучилися працівники відділу освіти, молоді та спорту Водянської сільської ради та будинку творчості, які займалися облаштуванням прилеглої території – це створення клумб, висадка квітів, чистка і побілка бордюрів.

         Спільна справа не лише гуртує, але й виховує наше село чистим і ошатним, бо лише  в чистому світі можна жити з чистими думками. То ж не будьмо байдужими до проблем довкілля, долучайтеся до весняної толоки!

          Звертаюся до всіх мешканців нашого села з проханням долучатися до екологічних акцій, проявляти свою громадянську позицію, свій обов'язок перед селом, яке для нас рідне і дороге, щоб кожен міг з гордістю сказати: «Живу я в селі невеличкім, найкращім, найчистішім!». Залишимо нашим нащадкам найкращі традиції і звичаї села, найдобрішу згадку про себе!

Микола Ященко

Фото без описуФото без описуФото без опису

Більше фото тут>>>>>


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь