A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Як ми грали в "Сокіл"("Джура")

Дата: 20.04.2019 21:25
Кількість переглядів: 594

З метою виховання у дітей патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей, формування здорового способу життя та зміцнення здоров’я, 19 квітня 2019 року було проведено у Водянській ЗОШ  №1 шкільний  етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У шкільному етапі гри взяли участь 10 роїв з 5-го по 9-ий  клас,  але із-за різниці в вікових категоріях, рої були розділені на дві групи (5-6 класи) та (7-9 класи). Відповідно до положення про гру «Сокіл» («Джура») до програми гри були включені такі змагання: «Стройовий впоряд», «Творчий конкурс», «Перетягування линви», «Смуга перешкод», «Рятівник», «Відун», «Стрільба з пневматичної гвинтівки», «Добре діло».

І ось уже всі команди вишикувалися на шкільному подвірї . З привітальним словом  виступив директор школи Чорний В.Д. Він побажав всім учасникам змагань якнайкраще виступити , гарно відпочити, отримати задоволення від спілкування з друзями.

Після вручення маршрутних листів почався конкурс «Впоряд». Це  стрункі ряди, знамена, чіткі команди та їх таке ж майже чітке виконання. Після «Впоряду» учасники презентували творчий конкурс з елементами стройової підготовки. І як наслідок суддям нелегко було визначитися з переможцем.

Також учасники гри показали високі результати в конкурсах «Рятівник» і «Відун». Юні рятівники показували своє вміння надавати першу медичну допомогу,  юні історики - свої знання з історії козацького та сучасного українського війська. Змагались також туристи з кожної команди – на смузі перешкод, а групи найвлучніших  змагалися зі стрільби з пневматичної гвинтівки.

В цей час  судді  оцінювали творчі  звіти «Доброго діла», тобто опису добрих справ, які кожен рій робив протягом усього навчального року.

Завершилися змагання на стадіоні останнім  конкурсом: перетягування канату.

І ось урочисте підбиття підсумків. Серед роїв 5-6 класів 1 місце –рій «Фенікс»(6-Б кл.), 2 місце-рій «Юні козаки» (6-А кл.), 3 місце-поділили рої «Отамани»(5-А кл) і «Козацький дух»(5-Б кл.).

Серед 7-9 класів 1 місце - рій «Яструби»(7-А кл.), 2 місце – рій «Лицарі сонця»(8-А кл.), 3 місце – рій «Козацькі діти»(9-Б кл.) 4 місце – поділили рої «Серце патріота»(9-А кл.) і «Дружина»(8-Б кл.), 5 місце – рій «Соколята»(7-Б кл.).

А після нагородження був сюрприз у великому казані – справжній козацький куліш. Тож вітаємо переможців, дякуємо за смачний куліш і чекаємо на наступних змаганнях!

Фото без описуБільше фото тут>>>>>>

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь