A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

«Здоровим бути модно!»

Дата: 05.03.2019 18:22
Кількість переглядів: 393

Під таким гаслом комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради в перший день березня, провів щорічну нараду директорів регіональних центрів ФЗН «Спорт для всіх»  Запорізької області.  З 22 існуючих центрів на нараду прибули 16 керівників.

Були підведені підсумки роботи закладів у 2018 році та обговорювання та затвердження остаточного календарного плану по проведенню спортивно-масових заходів на поточний рік.

За підсумками роботи у 2018 році кращими центрами були визначені: сільський центр Підгірненської ОТГ Василівського району (директор Володимир Чабан), сільський центр Благовіщенської ОТГ (директор Михайло Тараненко) та сільський центр Водянської ОТГ (директор Сергій Левченко) К-Дніпровського району. Пам’ятні відзнаки та призи переможцям вручив директор КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради Олег Рибченко. Вітання від колег, з нагоди 70-ї річниці з дня народження,  отримав ветеран фізкультурно-спортивного руху в Запорізькій області - директор Оріхівського міського центру Юрій Шкуро.

Перед учасниками наради виступила представник відділення НОК України в Запорізькій області Ларіса Богомолова, яка розповіла про плани та перспективи співпраці центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в напрямку проведення спільних заходів.

Після перерви, учасникам  заходу провели  екскурсію у відновленому ПС «Юність» та  надали можливість  відвідати матчі чемпіонату України з баскетболу серед жіночих та чоловічих команд.

Директор  КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради Олег Рибченко висловлює подяку всім учасникам наради за активну участь у заході та директору ПС «Юність» Івану Лужаниці за співпрацю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь