A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

«На шляху до взаємодії»

Дата: 01.03.2019 19:29
Кількість переглядів: 558

Фото без опису  

 

      Учитися бути добрими батьками власним дітям ніколи не пізно і не соромно. Для того, щоб наші діти виростали у здоровому і безпечному середовищі у власній домівці та суспільстві, нам, дорослим, треба весь час розширювати свої знання і навички спілкування з дітьми.

       Всі батьки хочуть, щоб їхні діти жили в сім'ї щасливо і мирно, були слухняними, відповідальними, розумними. Любити дітей мало, потрібно знати їх, а цьому необхідно вчитися.

             Такими слова почалися батьківські збори – практикум для учнів та батьків   9-А класу Водянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1 ім. Ф.О.Окатенка, які підготувала класний керівник Скупа Л.А.

      Метою та завданням тренінгу було: поглибити знання батьків з питань виховання дітей, дати батькам можливість поділитися своїм досвідом сімейного виховання і підвести їх до аналізу особистого педагогічного досвіду; підвищувати психолого–педагогічну компетентність батьків у питаннях дитячо–батьківських стосунків, залучати батьків до організації навчально–виховного процесу, зацікавлюючи їх шкільним життям дітей.       

         Основний етап  роботи здебільшого включав в себе  практичні вправи відповідно до мети і завдань тренінгу. Це такі як:  вправа на знайомство «Це моя дитина», вправа «Правила роботи в групі», «Сенкан»,  «Екзамен для батьків»,  «Моя сім'я». Також Лілія Анатоліївна прочитала для батьків і учнів міні-лекцію „Три шляхи у вихованні”.

       Остання вправа тренінгу мала назву "Щаслива сім’я", метою якої було надати можливість учасникам використати знання про сім’ю, родину шляхом створення колажу. Після завершення роботи учасники групи презентували свої роботи у великому колі.

       Виховання дітей – важлива справа. Це складний процес, який час від часу підлягає ризику. Батьки повинні завжди пам’ятати про свою відповідальність за дитину.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Більше фото тут>>>>>


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь