A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Турнір з паркового волейболу МІКС

Дата: 16.02.2019 22:01
Кількість переглядів: 599

  Фото без опису    16.02.2019 року на базі Водянської ЗОШ №1 Водянської ОТГ відбувся  обласний турнір з паркового волейболу Мікс (чоловіки і жінки) присвячений 30-річчю виводу військ з Афганістану. В турнірі прийняли участь 8 команд: смт. Веселе, с. В-Білозерка, м. Василівка, «Лідер» К-Дніпровська, с. Гоголівка Веселівський р-н, ОТГ Водяне, ДЮСШ К-Дніпровська, ЗОШ №2 с.Водяне.

       Відкриваючи турнір голова сільської ради Сергій  Єрмаков відзначив важливість проведення таких заходів, їх патріотично-виховне значення для молодого покоління, непорушність військових традицій і пам’яті про тих, хто віддав життя виконуючи військовий обов’язок. Спортсменам і присутнім в залі вболівальникам побажав удачі в спорті та в житті, здоров’я, мирного неба.

       До слів привітання приєднався директор школи Віталій Чорний, який побажав учасникам гарного настрою, оптимізму та впевненості в перемозі, а усім глядачам отримати масу позитивних емоцій і нових вражень.

        Після декількохгодинного суперництва  з першої групи до фіналу вийшла команда ОТГ с. Водяне, а з другої групи команда «Лідер» К-Дніпровська. За третє місце вийшли поборотися команда з м. Василівки і команда с. Гоголівка Веселівського р-ну., і фортуна була на стороні команди з м. Василівки вони зайняли ІІІ місце.

        У фіналі зустрілися дві найсильніші команди «Лідер» К-Дніпровська і ОТГ Водяне.  Волейболисти запекло боролися за перемогу. Турнір тривав майже 10 годин, але за цим варто було спостерігати. Вболівальники зривались з місць, і кожен підтримував свою команду оплесками та гучними вигуками. Вдалі настанови тренерів допомагали спортсменам зробити влучний кидок і випередити  суперників. У наполегливій боротьбі перемогу здобула команда  ОТГ с. Водяне, ІІ місце «Лідер» м. К_Дніпровська.

І по завершенню турніру  сільський голова Сергій Вікторович Єрмаков  вручив грамоти і кубки:

  • кращим нападаючим стала – Сіроклін Катерина,
  • кращим захисником Воробьова Лариса,
  •  кращим звязним Крамаренко Валерія,
  • наймолодший гравець Пономарьова Валерія.

     Як прокоментував головний суддя змагань Віталій Дорошенко, турнір пройшов на високому рівні, усі команди змістовною грою принесли задоволення своїм шанувальникам.

        Волейболісти висловлюють щиру подяку Єрмакову Віктору за підготовку та проведення турніру, спонсорам турніру Хачатурову Артуру і Папояну Андрію за фінансову і матеріальну підтримку і директору Водянської ЗОШ  №1 Чорному Віталію Дмитровичу за надання спортивної зали для проведення турніру.

      Ще раз вітаємо команду ОТГ с. Водяне з перемогою!

 

Микола Ященко

Фото без описуФото без описуФото без опису

Більше фото тут>>>>>>

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь