A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Інформація від ГУ ДФС у Запорізькій області

Дата: 05.02.2019 19:33
Кількість переглядів: 556

Фото без опису 

Головне управління ДФС у Запорізькій області надає матеріали для розміщення на сайтах об'єднаних територіальних громад, громадських організацій та органів влади, в електронних та друкованих місцевих ЗМІ (додаток 1).

 

 

 

 

Працівників спецпідрозділу податкової міліції Запорізької області нагороджено відзнаками Президента України

 

У Державній фіскальній службі в режимі відеоселектору відбулася урочиста нарада з нагоди четвертої річниці утворення спецпідрозділу ДФС з оперативного забезпечення зони проведення АТО та операції Об'єднаних сил. Захід пройшов за участі заступника Міністра фінансів України Сергія Верланова, виконуючого обов'язки Голови Державної фіскальної служби України Олександра Власова, Першого заступника Голови ДФС України Сергія Білана, керівництва ДФС, Територіальних органів ДФС та підрозділів податкової міліції в регіонах.

Учасники наради відзначили вагомий внесок оперативних співробітників ДФС в економічну безпеку східних областей України. За чотирирічну діяльність спецпідрозділу відбулося 13 ротацій, під час яких на добровільних засадах несли службу 1148 працівників податкової міліції з усіх регіонів. Вони контролювали лінію розмежування, пункти в'їзду та виїзду з непідконтрольних територій, протидіяли нелегальному переміщенню товарів та незаконному здійсненню господарської діяльності.

Під час заходу відбулася церемонія вручення відзнак та заохочень працівникам податкової міліції, які виконували службові обов'язки у зоні проведення ООС.

У фіскальній службі Запорізької області офіцерів податкової міліції привітав в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, керівний склад податкової міліції та колеги.

За мужність, відвагу, високий професіоналізм при виконанні завдань оперативно-службової діяльності та в зоні проведення антитерористичної операції, заходах операції Об'єднаних сил по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України п'ятьох працівників податкової міліції нагороджено відзнаками Президента України "За участь в антитерористичній операції".

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Присутність ДФС у зоні проведення АТО

Спікер: Начальник ГУ ДФС

 

 

 

За перший місяць року фіскальна служба видала запоріжцям майже сім тисяч електронних ключів

 

Для отримання електронних послуг від держави запорізькі платники користуються ключами цифрового підпису фіскальної служби. Лише у січні фахівці органів ДФС області видали їм майже 6,9 тисячі кваліфікованих сертифікатів ЕЦП, що на тисячу більше, ніж у січні 2018 року.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, клієнтами запорізьких пунктів Акредитованого центру сертифікації ключів стали 2870 громадян, представників бізнесу та організацій регіону, це на 730 перевищує кількість січня минулого року.

Щоденно фахівці підрозділів фіскальної служби регіону обслуговують близько 150 відвідувачів.

Нагадаємо, термін дії кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів становить два роки з моменту їх формування. Зокрема, фізичні особи використовують цифровий підпис для отримання довідки про доходи в Електронному кабінеті з метою декларування доходів за минулий рік або при поданні декларації до органів соціального захисту для призначення житлових субсидій тощо, а також для користування електронними сервісами інших державних органів.

Докладна інформація про отримання електронних довірчих послуг та регламент роботи розміщені на сайті АЦСК: http://acskidd.gov.ua.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Центр сертифікації електронних ключів ДФС України

Спікер: Начальник ГУ ДФС

 

 

 

Керівники фіскальної служби регіону взяли участь у сесії обласної ради

 

У Запоріжжі відбулась двадцять сьома позачергова сесія Запорізької обласної ради сьомого скликання. У її роботі взяли участь керівництво обласної влади, народні депутати, начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев, заступник начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Олег Матвійчук, очільники інших державних органів та представники громадськості.

Відкриваючи засідання, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак зачитав привітання з нагоди 80-річчя Запорізької області від голови Верховної Ради України Андрія Парубія.

Перед розглядом чотирьох питань порядку денного учасники заслухали звіт прокурора Запорізької області Валерія Романова про підсумки роботи відомства за 2018 рік, зокрема, з детінізації економіки. Як повідомив посадовець, минулого року за податковими злочинами до бюджету було відшкодовано 9,5 мільйона гривень, за фактами незаконного виготовлення підакцизних товарів до суду направлено п'ять матеріалів.

Одне із питань позачергової сесії – про внесення змін і доповнень до рішення обласної ради від 20.12.2018р. №63 "Про обласний бюджет на 2019 рік". Як йдеться у пояснювальній записці до проекту рішення, планується перерозподіл між місцевими бюджетами дотації, отриманої з державного бюджету на фінансування закладів освіти та охорони здоров’я, за рахунок додаткових коштів з держбюджету.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Діалог з підприємцями та інститутами громадянського суспільства

Спікер: Заступник начальника ГУ ДФС

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь