A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Спорт для всіх

Дата: 03.02.2019 18:17
Кількість переглядів: 606

Фото без опису 

Ремонти й відкриття освітніх, медичних і соціальних закладів у Водянській громаді — це результат правильного системного підходу до своєї роботи голови сільської ради Сергія Єрмакова. І сьогодні вже маємо в цьому плані успішний налагоджений механізм. Як він працює — можете побачити на прикладах нашої  об’єднаної громади. Це капітальний ремонт амбулаторій, будинків культури, реставрація пам’ятників, ремонт спортзалів. Наша задача — рухатись вперед. Ми повинні бути гідним прикладом для інших громад . Добре, що маємо розуміння і підтримку депутатів громади. Багато моментів були б уповільненими без такої співпраці.

Так  02 лютого у  Водянській ЗОШ №1    відбулась важлива та приємна подія – урочисте відкриття після капітального ремонту спортивного залу. До навчального закладу завітали сільський голова  Сергій  Вікторович Єрмаков, депутати сільської ради,  приватний підприємець Живогляд П.Г., представники батьківського комітету школи та спортсмени села, яких з радістю зустрічав директор школи Віталій Дмитрович Чорний.

Слід зазначити, що капітальний ремонт спортзалу зроблено за кошти Водянської громади і зреалізовано проект розвитку місцевого самоврядування «Здорові діти – здорова нація». Спортивна зала сучасна, простора, комфортна, світла, облаштована всім інвентарем для занять та зручним побутом. Зроблена велика робота, оновлена стеля, вирівняні та перефарбовані всі стіни в приміщенні, замінена підлога, систему водо- та тепловідведення, роздягальні, там же облаштували туалети та душові, замінено освітлення.

Перше слово було надано директору  школи Чорному  Віталію  Дмитровичу,  який від імені учнів, батьківської громади та педагогічного колективу школи подякував всім, хто доклав зусиль для здійснення нашої мрії «Збулась наша багаторічна мрія, і відтепер оновлений спортзал слугуватиме учням. Це інвестиція в майбутнє, в розвиток наших дітей, їх здоров’я, як духовне, моральне, так і фізичне. Оскільки ми дбаємо за їх майбутнє, щоб вони виросли справжніми патріотами нашої держави».

 

З вітальним словом звернувся голова  сільської ради Сергій Вікторович Єрмаков, який привітав учнів школи та гостей з цією важливою подією  та побажав їм рости здоровими та сильними «Спортивна зала це здобуток не лише школи, а всієї громади села, вона повина працювати майже цілодобово щоб діти мали змогу займатися і отримувати насолоду від спорту та здорового способу життя»

 

Право урочистого відкриття спортзалу  було надано сільському голові Сергію Єрмакову та директору школи Віталію Чорному.

Вже після урочистого відкриття, першовідкривачами оновленого спортзалу стали футболісти.  В цей день було проведено турнір з сімейного мініфутболу, присвячений  до 75-річниці  звільнення села Водяне від німецьких загарбників. В турнірі прийняло участь 10 сімейних команд. Це сімї : Левченка С., Косинського В., Буряка Є., Томіліна О., Ананьєва Є., Папояна А., Скоробагатова А., Майбороди С., Концура В, і Пригоди В. Команди були розділені на дві підгрупи. Після всіх проведених ігор до півфіналу вийшли чотири команди. Це сім’ї Томіліна О., Папояна А., Пригоди В., і Буряка Є. Третє місце отримала команда Буряка Є. А за перше місце  вийшли поборотися сім’я Папояна А. і  сім’я Томіліна О. Після першого тайму з рахунком 3-0 перемагала команда Папояна А., але  фортуна була не на їхній стороні і команда Томіліна О. до кінця другого тайму зрівняла рахунок 3-3. Все вирішили пенальті. З рахунком 2-0 перемогла команда Томіліна О.

По завершенню турніру сільський голова С.Єрмаков вручив переможцю сім’Ї Томіліна О. кубок,  грамоту і грошову премію, за ІІ місце Папояну А. грамоту і грошову премію, за ІІІ місце Буряку Є. грамоту і грошову премію.  Також  грамотами і солодкими подарунками були нагородженні самий молодий  гравець Гончаренко Ілля (13 років), гравець-дівчинка Пономаренко Валерія (14 років) і самий найстарший гравець Колесніков Василь Іванович (67 років). Велика подяка спонсору турніру приватному підприємцю Живогляду П.Г. за фінансову підтримку та Харитонову О. за матеріальну підтримку.

Микола Ященко

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Більше фото тут>>>>>>


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь