A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Новий навчальний рік, нові впровадження, нові вихованці і учні

Дата: 31.08.2018 14:13
Кількість переглядів: 648

     Фото без описуУчитель – це не професія, це покликання, яке надихає, дає сили та ідеї. Це особливе відчуття значимості, яке присутнє у кожного, хто пов’язаний із дітьми. Кожен прожитий день у школі не схожий на попередній. Колесо навчальних років обертається настільки швидко, що хочеться вигукнути: «Мить, зупинись».

     На початку нового навчального року освітяни завжди збираються разом, щоб підвести підсумки роботи за минулий навчальний рік, і зазвичай, спланувати подальшу роботу. Саме зараз відбуваються важливі зміни в освітній галузі. Сьогодні говориться про реформування освітньої галузі, про Концепцію Нової української школи та її реалізацію, про зміни до навчальних програм, профілізацію старшої школи тощо. Одним із важливих питань є мотивація вчителя. Вчитель сьогодення – творець, майстер, рушійна сила нового, дослідник, натхненник, тож від вчителя залежить майбутнє освітнє середовище, якісні знання дітей.

    30 серпня 2018 року, на базі Водянської загальноосвітньої школи № 2 відбулась серпнева нарада з питань підведення підсумків розвитку освітньої галузі у 2017/2018 навчальному році та визначення завдань на новий 2018/2019 навчальний рік. У роботі заходу взяли участь: сільський голова Воддянської ОТГ Єрмаков Сергій Вікторович, начальник відділу освіти , молоді та спорту Водянської сільської ради Іваніщак Ірина Миколаївна, спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту, керівники, представники закладів дошкільної та загальної середньої освіти Водянської ОТГ та директор Кам’янско-Дніпровськкої районної філії Запорізького обласного центру зайнятості Юхно Михайло Леонідович.

     Іваніщак Ірина Миколаївна у своїй доповіді проаналізувала результати діяльності відділу освіти, молоді та спорту та закладів освіти щодо надання якісних освітніх послуг, зосередила увагу присутніх на аналізі виконання заходів спрямованих на реалізацію діючих нормативних документів освітньої галузі, про готовність закладів до нового навчального року та привітала усіх педагогів з початком нового навчального року.

     Після розгляду загальних питань до педагогічних працівників звернувся сільський голова Єрмаков Сергій Вікторович . Свій виступ він розпочав зі слів вдячності кожному вчителю, який працює в таких непростих умовах, вкладаючи у дітей не лише свої знання, але й серце і душу . Привітав освітянську родину з початком нового навчального року, подякував за плідну працю, проінформував присутніх про вирішення проблем освітньої галузі ОТГ .

       Шановні учасники освітнього процесу!

     Щиросердно вітаємо усіх із Днем знань та початком нового навчального року! Хай здобуття нових знань приносить Вам задоволення. Нехай зерна добра, любові у ваших серцях дадуть щедрі сходи на благо Україні! Любі першокласники! Цей день стане для Вас особливим, адже Ви робите перший крок до цікавого шкільного життя, сповненого незабутніми враженнями, приголомшливими відкриттями, новими знайомствами. Бажаємо вам успіхів, наполегливості у навчанні. Шановні вчителі, вихователі! Щедро передаючи свої знання й мудрість молодому поколінню, Ви віддаєте вихованцям частину своєї душі, ми впевненні, що вдячність учнів повернеться до вас сторицею. Бажаємо міцного здоров'я, натхнення, наснаги, вдачі і терпіння, злагоди, благополуччя та родинного затишку!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь