A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Щоб розцвітали усмішки дитячі!

Дата: 04.06.2018 14:39
Кількість переглядів: 603

Щоб розцвітали усмішки дитячі!

        1 червня 2018 року на центральній площі села Водяне відбулась святково-розважальна программа до Дня захисту дітей. Чудовий концерт підготували провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Шевченко Аліна Віталіївна та директор КЗ «Культурно-просвітницький центр культури і дозвілля» Водянської сільської ради - Сущенко Світлана Володимирівна за участю вихованців закладів дошкільної освіти та талановитої молоді, що навчається в закладах загальної середньої освіти. День видався особливим! Програма була цікава й весела та змогла захопити у вирі хорошого настрою і сімейної взаємодії дітей різного віку. На святковому концерті були представлені кращі художні та творчі номери.

        Найкращі побажання адресувала учням і педагогам начальник відділу освіти, молоді та спорту Іваніщак Ірина Миколаївна та побажала дітям міцного здоров’я, терпіння, гарного настрою, приливу сил та енергії, адже попереду найспекотніша пора року – літо.

        Усі учасники свята отримали солодкі призи, які надав Пригода Михайло Васильович - депутат Кам’янсько-Дніпровської районної ради, керівник КП «Міський ринок об’єднаної територіальної громади» Кам’янсько- Дніпровської міської ради.

        Проведення даного заходу стало можливим за фінансової підтримки Ковальова Дениса Романовича (ЧП «Сезон +») та Бондаренко Тетяни Олександрівни, представника районної організації політичної партії «Наш край».

        Також висловлюємо слова подяки директору ЗДО «Сонечко» Гарбузовій Ірині Сергіївни за допомогу в святково прикрашеній сцені і активну участь працівників закладу у заході, особливо за яскравий сценічний образ і майстерність вихователя Плетенець Тамари Миколаївни.

        Фото без описуЦе свято вкотре нагадало усім дорослим, що, без сумніву, діти потребують нашого піклування й любові щодня, а також про необхідність батьків і педагогів об’єднувати зусилля заради яскравого дитинства і достойного майбутнього маленьких громадян.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь