A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Автопробіг «Дорогами пам’яті» по місцях бойової Слави Нікопольського плацдарму

Дата: 07.05.2018 16:12
Кількість переглядів: 598

Фото без описуАвтопробіг «Дорогами пам’яті» по місцях бойової Слави Нікопольського плацдарму

        Пам`ять про Велику Вітчизняну війну 1941-1945 років, її сувора правда залишаються з нами як найбільший за силою духу приклад мужності, патріотизму, важкої праці і вічної скорботи за тими, хто поклав на вівтар Перемоги найдорожче - життя. Війна пройшла залізним плугом через кожне серце, кожну долю і кожне життя.

        З метою вшанування пам'яті полеглих воїнів та патріотичного виховання підростаючого покоління 7 травня 2018 року відбувся автопробіг «Дорогами пам’яті» по місцях бойової Слави Нікопольського плацдарму, присвячений Дню Перемоги. Завітав автопробіг і до села Водяне Кам’янського-Дніпровського району Запорізької області, де його зустріли голова Водянської сільської ради – Єрмаков Сергій Вікторович, працівники відділу освіти, молоді та спорту Водянської сільської ради, представники КЗ «Інформаційно-просвітницький центр культури і дозвілля», а також вчителі, вихователі та вихованці освітніх закладів.

        Учні Водянського закладу загальної середньої освіти № 1 ім. Ф. О. Окатенка, під керівництвом директора закладу - Чорного Віталія Дмитровича та його заступника з виховної роботи – Піскохи Любов Іванівни, підготували урочистий концерт для ветеранів Кам’янсько-Дніпровського району, виступивши з піснями та віршами, присвяченими Дню Перемоги. Також до присутніх звернулися голова Водянської організації ветеранів – Мендрик Микола Григорович і голова ради ветеранів райдержадміністрації – Семенов Віктор Семенович.

        Всі учасники автопробігу привітали місцевих ветеранів, поклали квіти до підніжжя пам’ятників загиблих воїнів – односельчан, віддати данину подвигу — живим та побажали ветеранам міцного здоров’я.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь