A A A K K K
для людей із порушенням зору
Водянська громада
Запорізька область, Василівський район

Пейнтбол — це потужний заряд яскравих вражень

Дата: 25.12.2021 14:23
Кількість переглядів: 725

Не дивлячись на зимну та морозну погоду, аж 10 збірних команд школярів об'єднаних територіальних громад Василівського району виявили бажання взяти участь у Відкритому кубку народного депутата України Юлії Яцик з тактичного пейнтболу. Це діти Михайлівської, Степногірської селищних, Малобілозерської, Роздольської, Водянської, Благовіщенської, Великобілозерської сільських та Кам'янсько-Дніпровської, Дніпрорудненської й Василівської міських громад.

За підтримки депутатів Запорізької обласної ради Наталії Кругляк, Олександра Білого, Володимира Тарасова, депутатів Василівської районної ради Катерини Луценко та Анатолія Волкова, Василівська районна державна адміністрація організувала проведення змагань серед старшокласників освітніх навчальних закладів району. Привітати учасників змагань також долучилися голова Василівської районної ради Олена Здор та голова Василівської міської ради Сергій Каліман.

Долати втому та труднощі, працювати у шаленому темпі, ставити перед собою нові цілі та досягати їх, відточення навичок самозахисту та дисципліни – саме під таким гаслом на території Василівської гімназії «Сузір'я» проходили змагання з командної гри у пейнтбол.

Кожна команда мала свою візитівку та достойно презентувала свої здібності.

Пейнтбол — це потужний заряд яскравих вражень, спосіб тренування і як спорт — змагання серед команд. Командна гра із застосуванням ручної пневматичної зброї (маркерів), яка стріляє капсулами з фарбою, що розбиваються при ударі по мішені, фарбуючи її.

За підсумками командної боротьби перше місце посіла збірна команда - Великобілозерської громади, друге – Водянської громади, третє виборола – Василівська громада.

Призери спортивного заходу отримали медалі, кубки, цінні призи та неймовірні емоції від командних змагань.

Вітаємо учасників та переможців зокрема. Бажаємо і надалі наполегливо рухатися вперед до нових спортивних досягнень, удосконалюючи навички та відточуючи майстерність.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь